24.november 2004

Prøver seg i Idol for andre gang

Esben har vært på pre-cast for Idol 2005. Den første grovsilingen kom han gjennom, men det er slett ikke gitt at han kommer til å være en av dem som deltar når TV-sendingene starter på TV2 i januar.

-Jeg har tenkt lenge på om jeg burde bli med en gang til, og når jeg endelig bestemte meg for det var det en deilig avgjørelse.

Dessuten trekker jeg gjennomsnittsvekta ned, og gjennomsnittsalderen opp! De aller fleste som er med er i alderen fra 16-20 år.

Middagskommentaren - en gang til
Idol-dommer Jan Fredrik Karlsens kommentar er udødelig. TV2 Absolutt Underholdning fulgte onsdag Esben på pre-cast, og i reportasjen ble middagssekvensen nok en gang vist.
-Jeg blir ikke lei av det, men det er kanskje på tide å bytte ut menyen nå som Jan Fredrik Karlsen er historie i Idol-sammenheng.

Mer spennende enn tidligere
Det er et nervepress uten sidestykke og veldig spennende å være en del av et så stort konsept som Idol er blitt i Norge.
-Å ha TV-kameraer på slep en hel ettermiddag er ganske stressende, for da må jeg passe på hva jeg sier hele tiden. Jeg pleier ikke alltid å holde tilbake.

Se innslaget på TV2 Web-TV


Singelen kjøper du på
MUSIKKONLINE