LYTT: She's Gone  This Beautiful Day
PRESSEMELDING: HITVARSEL

Oslo 15.04. 2004
Esben Holm (27) deltok i Idol – jakten på en superstjerne på TV2 i 2003. Nå slipper han debutsingelen sin ”She’s Gone” med slarkete og uslipt britiskinspirert pop.

Tirsdag 20. april 2004 er datoen radiostasjonene kan legge singelen i CD-spilleren og slippe tittelkuttet ”She’s Gone” og ekstrakuttet ”This Beautiful Day” løs på eteren.  

”-Når jeg hører deg synge ... ”

Du fikk kanskje med deg Idol-Karlsens mye omtalte uttalelse ”Når jeg hører deg synge sitter jeg bare og tenker på hva jeg skal spise til middag”?

Til tross for at Esben fikk denne omdiskuterte kommentaren kom han nesten til finalerundene og fikk plassering blant de 15 beste av nær 4000 deltakere!

Suksessen i Idol, og tilbakemeldingene fra publikum i etterkant har gitt Esben Holm troen på å forsøke seg helt på egenhånd.

Eget label og egne låter

Esben Holm gir ut debutsingelen til media og radio på labelet EsbNews Music. Det lille selskapet har også inngått distribusjonsavtale med Musikkonline for digital distribusjon.

Kai Løland i produksjonsselskapet Nyando Productions har med stødig hånd og mengder med kreativitet stått for produksjonen og hoveddelen av låtarrangering, mens Lydmuren har gjort mastringsjobben.
Esben Holm har selv skrevet begge låtene og har materiale nok til å fylle hyllemeter med musikk.

Singelen blir sendt ut til et stort antall radiostasjoner, TV-kanaler og trykte medier før helgen og har sperrefrist til midnatt 19.april.


Ta kontakt om du ønsker å gjøre en intervjuavtale.

Klikk her for high-res pressebilder

EsbNews Music Kirkeveien 104 B 0361 OSLO
Mob: +47 98 26 81 94
E-post: eh@eniro.no